Svenska skraplotter

Det finns självklart inte bara svenska bingosidor utan även ett antal spelsajter med svenska skraplotter. En av de större skraplottssajterna vi gillar är Karamba Spel, som du, om du inte redan har spelat där, antagligen känner igen från deras TV-reklam.

Slots- och skraplottssidan Karamba har inte bara skraplotter utan även andra spel som slotsmaskiner, casinospel, enarmade banditer m.m – totalt finns det ett hundratal olika spel!

Få 50 kr gratis från Karamba!

50 kr gratis Svenska skraplotter

Just nu erbjuder Karamba Spel 50 kr gratis att prova på skraplotter eller andra spel för. Perfekt för dig som vill prova på att spela om pengar utan att behöva riskera dina egna pengar. Vill du sen fortsätta och spela spel om pengar får du en insättningsbonus på 100% upp till 2000 kr hos Karamba på din första insättning!

Nyhet – Monopol online

Senaste tillskottet bland Karambas spelutbud är att man nu kan spela Monopol online – ett riktigt roligt tärningsspel där du, precis som vanligt Monopolspel, går runt på en spelbräda och besöker platser men här även vinner pengar.

Få 50 kr gratis från Karamba Spel här!

2 kommentarer

  1. När du spelar bingo online kommer du att förstå att du nästan aldrig behöver lämna ditt hus igen för att spela i bingohallar. 

  2. Ibland blir jag uttråkad med skraplotter för efter allt du behöver göra är att skrapa och se om du vunnit. Det är roligt om du också blir uttråkad med andra spel du spelar och vill testa lyckan.

Kommentarer är stängda.