Cashback om ditt lag åker ut på straffar

Även om bingo självklart alltid kommer i första hand kommer här en odds-nyhet då det ju faktiskt är ett pågående fotbolls-EM!

Finns det något mer nervpirrande än en straffläggning? Även hemma i TV-soffan kan nervositeten komma krypande och pulsen rusa trots att man kanske inte ens håller på något av lagen som gör upp om segern i denna sportens svar på rysk roulette. Bankar hjärtat för ett av lagen blir det ännu mer nervbitande och har du dessutom ett aktivt bet i spel i matchen blir straffsparksläggningen givetvis en nagelbitande historia!

unibet

Många spelbolag har oddsspecialare och olika deals för fotbolls-EM, men det är nog inget spelbolag som har lika många som svenska spelbolaget Unibet (som ju även erbjuder bingo och äger bingosajten Mariabingo). Här finns till och med ett klart udda, men samtidigt mycket fiffigt, erbjudande som handlar om just straffsparkar i EM. I korthet får du pengarna tillbaka om den nation du har spelat som slutsegrare innan turneringen startar skulle dra nitlotten i straffsparkslotteriet. Upp till 500 kr är det här erbjudandet värt och träffas du av den här ”garantin” får du pengarna utbetalda som cash rakt in på kontot.