Spela bingo – vinn rysligt bra vinster

bet365 halloween bingoDet är Halloween-tider och bingosajterna försöker alla bräcka varandra med exklusiva erbjudanden. Vissa är faktiskt läskigt bra! En av de bingosajter som verkligen går all-in över Halloween är Bet365 Bingo som låter alla spelare kämpa om en tripp för två till ett riktigt spökhotell. Hotellet är Witchery Hotel i Edinburgh, ett hotell med en fantastisk gotisk-romantisk interiör och gastar som vandrar på nätterna. Förutom allt som har med resan att göra (flyg, hotell och transfers) bjuds vinnarna med på två spökturer i omgivningarna.

Vinn brickor i rummet Pumpaodlingen

Det är till Pumpaodlingen, som är ett bingorum framtaget speciellt för årets Halloween, du ska navigera dig fram för att delta i kampanjen. Din uppgift är att spela på spelet Hokus Pokus och sikta på att träffa vinster. Varje radvinst (en rad respektive två rader) samt varje full bricka ger dig en gratisbricka till den stora finalen. Hokus Pokus spelas mellan kl. 12-13, 16:30-18:30 samt 21:30-23:30 svensk tid hela veckan lång.

Den 1 november kl. 22:00 svensk tid är det så dags att kasta in alla gratisbrickor i en avgörande spelomgång Hokus Pokus. Om du får full bricka i 90-bollars spelet vinner du resan för två till Edinburgh. Träffar du en rad får du 250 kr i bonus och träffar du två rader får du 500 kr i bingobonus.

Spela bingo hos Bet365 här!