Kategoriarkiv: Bet365 Bingo

Det klassiska spelbolaget Bet365 har självklart även en svensk bingo-sida. Hos Bet365 Bingo får du bonus på din första insättning och kan spela gratis bingo varje dag!

Spela bingo – vinn rysligt bra vinster

bet365 halloween bingoDet är Halloween-tider och bingosajterna försöker alla bräcka varandra med exklusiva erbjudanden. Vissa är faktiskt läskigt bra! En av de bingosajter som verkligen går all-in över Halloween är Bet365 Bingo som låter alla spelare kämpa om en tripp för två till ett riktigt spökhotell. Hotellet är Witchery Hotel i Edinburgh, ett hotell med en fantastisk gotisk-romantisk interiör och gastar som vandrar på nätterna. Förutom allt som har med resan att göra (flyg, hotell och transfers) bjuds vinnarna med på två spökturer i omgivningarna.

Vinn brickor i rummet Pumpaodlingen

Det är till Pumpaodlingen, som är ett bingorum framtaget speciellt för årets Halloween, du ska navigera dig fram för att delta i kampanjen. Din uppgift är att spela på spelet Hokus Pokus och sikta på att träffa vinster. Varje radvinst (en rad respektive två rader) samt varje full bricka ger dig en gratisbricka till den stora finalen. Hokus Pokus spelas mellan kl. 12-13, 16:30-18:30 samt 21:30-23:30 svensk tid hela veckan lång.

Den 1 november kl. 22:00 svensk tid är det så dags att kasta in alla gratisbrickor i en avgörande spelomgång Hokus Pokus. Om du får full bricka i 90-bollars spelet vinner du resan för två till Edinburgh. Träffar du en rad får du 250 kr i bonus och träffar du två rader får du 500 kr i bingobonus.

Spela bingo hos Bet365 här!

Gå på skattjakt med Bet365

Under maj månad kan du gå på skattjakt med Bet365 och spela om kontantvinster och en lyxresa varje vecka.

skattjakt

Följ spåret på kartan så kan du ta dig fram till en kontantvinst om du når steg 15, når du ända fram till steg 30 kan du vinna en lyxresa till antingen Malta, Amsterdam, Budapest eller Rom!

Du tar dig fram på skattkartan på tre sätt:

  • För varje 50 kr som du satsar i något bingorum.
  • Vinst med en rad, två rader eller full bingobricka i bingorummet Piratskeppet.
  • För varje 200 kr som du satsar på slots eller skraplotter.

Besök Bet365 och klicka på Erbjudanden > Anmäl dig för att vara med i skattjakten.

Påsken firas hos Bet365!

Nu är det bara ungefär två veckor kvar tills det är Påsk. Förutom att gömma påskägg och äta god mat kan man passa på att spela bingo hos Bet365 som har riktigt bra erbjudanden under påskhelgen. Ett perfekt kvällsnöje när man vill koppla av lite efter allt stoj och stök.

bet365 bingo

Under påskhelgen – 18 – 21 april – finns det totalt 5 miljoner kronor i prispotten hos Bet365 Bingo! Bingobrickorna kostar bara från 50 öre. Som ny kund hos Bet365 bingo får du 250 kr extra i bonus direkt när du har gjort din första insättning!

Störst bingojackpott på Bet365

Det finns några bingosajter som för närvarande har stora jackpottar som bara väntar på att slå ut. Ingen av dessa jackpottar kommer dock i närheten av den som Bet365 erbjuder under augusti. I bingorummen Skyldiga Nöjen och Hot-Shot Jackpott har du under augusti månad möjlighet att ta hem en progressiv jackpott på över miljonen. Senast denna jackpott slog ut var det en lycklig vinnare som vann nästan 1,2 miljoner. Vem vet – kanske är det din tur denna gång?

För att vinna jackpotten ska du lyckas att få full bricka på maximalt 30 bollar. Om du är ny medlem på Bet365 Bingo kan du använda dig av din välkomstbonus på 250 kronor för att köpa brickor att spela med i bingorummen Skyldiga Nöjen och Hot-Shot Jackpott.