Svenska bingo – bonus och gratis bingo

En av de bättre svenska bingosidorna är trevliga Svenska bingo som erbjudit bingospel för svenska spelare under flera års tid nu. Även om bingosidans namn låter ganska snarlikt, så har inte Svenskabingo någonting med Svenska spel att göra.

Bingospel hos Svenska bingo

Hos Svenska bingo kan du spela inte bara spela klassisk bingo med tillhörande chattspel utan även slots, minispel, roulette och andra sidospel.

Det är inte bara på bingobrickorna du kan vinna hos Svenska bingo, det anordnas även mängder med chattspel samtidigt som bingospelen med extra vinstchanser. Svenska bingo har dessutom en hel del kampanjer och andra tävlingar för sina medlemmar.

Senaste nytt kan du också läsa på Svenska bingos blogg eller deras Facebook-sida.

Gratis bingo hos Svenska bingo

För dig som vill prova på att spela gratisbingo finns det möjlighet till detta hos Svenska bingo; fyra gånger per dag erbjuds gratisbingo där alla spelare kan få 12 gratis brickor där chansen finns att vinna riktiga priser och pengar. Hundratals kronor ligger i potten vid gratisspelen!

Svenska bingo bonus

Som ny spelare hos Svenska bingo får du för tillfället en gratis bingo bonus på 250 kr! För att få din Svenska bingo bonus behöver du först ha gjort en insättning på minst 100 kr.

För att spela bingo på nätet behöver du bara över 18 år gammal.

Få 250 kr gratis bonus hos Svenska spel via den här länken!