Ny svensk bingosida – Anna Bingo

Anna Bingo är en ny svensk bingosida som satsat rejält under 2014. Anna Bingo är hemmahörande på samma spelnätverk som populära Guldbingo och Utopia Bingo och har därför liknande erbjudanden men har satsat mer på bl.a. tävlingar och sign up-erbjudanden.

Under resten av mars 2014 (bara några dagar till alltså) har alla nya spelare chansen att vinna en resa till Maldiverna! För att vara med i utlottningen behöver man bara öppna ett konto, ingen insättning krävs alltså.annabingo-ny-svensk-bingosida

Direkt när du öppnar ditt konto hos Anna Bingo och verifierar din mail-adress får du 100 kr gratis insatta på ditt spelkonto. Om du gillar Anna och vill fortsätta spela bingo där rekommenderar vi att sätta in pengar att spela med, man får då 100% bonus på det insatta beloppet, så 200 kr blir t.ex. 400 kr att spela med! Det är även 20% bonus på alla ytterligare insättningar.

Anna Bingo har ett VIP-program där man belönar sina trogna spelare, det kan vara allt från extra bonusar till prylar och presenter som skickas hem till dig. I spellobbyn hos Anna Bingo ser du snabbt och enkelt vilka spel som finns tillgängliga, hur mycket brickorna kostar, hur många spelare som är inne i rummet, hur stor jackpotten är m.m. Högsta jackpotten är för övrigt närmare 100.000 kr hos Anna Bingo!

Öppna ditt konto här och få 100 kr direkt!