Bingo med livechatt

Lysande Bingo heter en ny svensk bingosida som skiljer sig åt en hel del från andra bingosidor genom att man erbjuder bingo med livechatt. I bingorummen ser du dels chattvärden live och kan även se dina andra spelare i webbcamen. Spelare som väljer att visa upp det s.k. ”vinst-ögonblicket” i webcamen får en extrabonus utöver själva vinsten! Svenska bingo-chattvärdar finns på plats i rummen varje dag mellan kl 13 – 23.

Som ny spelare får man 50 kr direkt i registreringsbonus utan att behöva göra insättning först. Väljer man att göra en första insättning får man 300 kr i bonus om man sätter in 100 kr, vilket blir totalt 400 kr att spela för. Så sammanfattningsvis: en insättning på 100 kr ger totalt 450 kr att spela för (gratisbonus + välkomstbonus).

Utöver live-bingon (som givetvis är den roligaste biten med Lysande Bingo) finns det även andra spel som slots, skraplotter och bordsspel. Det är absolut inget tvång att ha eller använda webbcam för att spela.

Lysande Bingo har även ett lojalitetsprogram som belönar trogna spelare med olika bonusar och förmåner. Ju mer bingo du spelar desto högre upp klättrar du bland VIP-nivåerna. Håll utkik bland alla kampanjer, Lysande Bingo har många utlottningar av både produkter och kontantvinster, exempelvis finns det ”Lysande Tider” där man kan vinna LED-tv:s, presentkort och kaffemaskiner, i ”Magiska Pengar” är det gratisbingo som gäller med kontantvinster på upp till 300 kr. Det är gratis att spela men det krävs att du gjort insättning under det senaste dygnet för att få delta.

Uppdaterat 2016: Lysande Bingo har lagt ner sin svenska verksamhet, originalet – Bright Bingo – finns kvar!